Tahografi

VDO tahografi su prozvod nemačkog inženjerstva, čija pouzdanost izdržava test vremena. Sa tradicijom dugom skoro čitav vek, preko 85% prevoznika u Evropi bira VDO tahografe, pa su tako i na domaćem tržištu upravo oni najzastupljeniji.

Softveri i aplikacije

VDO koristi vezu između informacionih tehnologija i telekomunikacija ne samo kako bi se prevoznicima i vozačima omogućilo lako i pouzdano poštovanje zakona, nego i kako bi se unapredilo upravljanje voznim parkom, povećalo vreme koje vozilo provodi u pokretu i smanjili troškovi.

Uređaji za preuzimanje podataka

Uz VDO uređaje, preuzimanje, skladištenje i obrada podataka iz digitalnog tahografa radi izrade zakonski obaveznih evidencija ne mora da znači gubljenje vremena i zaustavljanje vozila – procesi su automatizovani, periodični i bezbedni.

Potrošni materijali

Proizvođač VDO garantuje za kvalitet svojih aparata pod uslovom da se koriste originalni potrošni materijali koji ne uzrokuju kvarove na tahografima stvaranjem fine papirnate prašine, jer su precizno određene debljine i sastava.

Oprema za radionice

Ovlašćene VDO radionice su opremljene specijalnim instrumentima i imaju dozvolu da obavljaju sve poslove u vezi sa VDO tahografima, uključujući ugradnju, pregled, kalibraciju i servisiranje.

Login

Unesite Korisničko ime

Ako niste član našeg B2B portala možete to lako postati.
Dovoljno je da popunite pristupni formular!

Pristupni formular

― PODACI O FIRMI

Naziv firme