Tahograf na ekranu vašeg telefona

DTCO®
SmartLink PRO

  • Priključite SmartLink Pro na digitalni tahograf
  • Preko blututa povežite telefon sa tahografom
  • Sada lako možete upravljati tahografom preko svog smart telefona

Kako drumski saobraćaj dobija sve više činilaca, tako i zakoni koji ga se tiču postaju sve složeniji i stroži. Ovo važi pre svega za zemlje Evropske unije, ali i za Republiku Srbiju koja se trudi da nove zakone u stopu isprati. Naizgled, to bi za vozače trebalo da znači usložnjavanje tj. komplikaciju svakodnevnih radnih procesa oko tahografa, odnosno, manje vremena provedenog u aktivnoj vožnji.

Međutim, nemački proizvođač VDO, kao pionir u proizvodnji elektronike za auto-moto industriju, koristi sve prednosti digitalnog doba da razvije savremena tehnološka rešenja koja pomažu vozačima da ispoštuju zakon, ali bez negativnih uticaja na njihovo radno vreme i zarade. Kompanija Tahograf BG donosi jedno od takvih tehnoloških rešenja domaćim prevoznicima.

Ovo ne samo da drastično smanjuje vreme koje prosečan vozač potroši na rukovanje tahografom (čak i u odnosu na doba kada su zakoni bili mnogo jednostavniji), nego donosi i brojne dodatne funkcije koje olakšavaju svakodnevni rad vozača.

001

DTCO® SmartLink Pro je mali ali moćan uređaj koji povezuje tahografe sa pametnim telefonima:

  1. Uređaj se priključuje jednostavno, direktno na prednji interfejs digitalnih tahografa iz DTCO® serije
  2. Putem blutut konekcije, vozač povezuje svoj mobilni telefon sa tahografom (kompatibilno sa svim aktuelnim Android ili iPhone uređajima)
  3. Na ekranu svog telefona, vozač dobija na upravljanje jednostavan i lako razumljiv vizuelni prikaz različitih funkcija tahografa, u zavisnosti od toga koju besplatnu VDO aplikaciju instalira:
VDO Driver App – aplikacija dizajnirana posebno za vozače, daje vizuelni prikaz vremena vožnje i odmora na ekranu telefona, jasnije i krupnije nego na displeju tahografa, tako da vozači sa sigurnošću i bez ikakvog dvoumljenja mogu da ispoštuju propise o radnom vremenu.
TIS-Web® Fleet App – aplikacija koja povezuje vozača sa kancelarijom, instalira se na vozačev telefon, prikuplja podatke iz tahografa i šalje ih direktno u centralu voznog parka. Na ovaj način se olakšava komunikacija i ubrzavaju operativni zadaci, što prevozniku štedi trud, vreme i novac.
DTCO® Configuration App – aplikacija za konfiguraciju digitalnih tahografa namenjena je rukovodiocima i menadžerima transporta, kako bi mogli da samostalno konfigurišu digitalni tahograf u novom vozilu za svega nekoliko minuta, bez trošenja vremena i goriva na odlazak u radionicu.

Vozi pametno – SmartLink PRO

002

Pozovite nas odmah i bolje se raspitajte o uređaju DTCO® SmartLink Pro:

Popunite polja ako želite da napismeno dobijete više informacija o uređaju DTCO® SmartLink Pro: