Daljinsko preuzimanje podataka

DLD®
Wide Range II

  • Bežični prenos memorije tahografa, podataka iz kartice vozača, informacija o vozilu i njegovoj poziciji dok je vozilo u pokretu
  • Automatizovano preuzimanje se vrši u unapred zadatim terminima
  • Velika brzina prebacivanja podataka putem bežične mobilne mreže GPRS
  • Sigurna konekcija (https) za maksimalnu bezbednost informacija
  • Automatizovano prebacivanje podataka direktno u TIS-Web®

DLD® Wide Range II je hardverska komponenta koja se povezuje sa digitalnim tahografom i šalje podatke o vozilu i informacije iz kartice vozača u kancelariju putem SIM kartice. Najveća prednost je to što ne trošite vreme na periodični dolazak na potrebnu lokaciju za očitavanje, a samim tim nema ni bespotrebnog utroška kod vozila koje bi u tom slučaju moralo biti u mirovanju, umesto da bude u procesu transporta što je više moguće. Ukoliko ne posedujete sopstveni TIS-Web® nalog a želite da daljinski preuzimate podatke čak i dok je vozilo u pokretu, pogledajte našu uslugu Daljinskog preuzimanja podataka, za koju i mi koristimo DLD® Wide Range uređaj.

Kako izgleda proces prenosa podataka sa uređajem DLD® Wide Range?

DLD® Wide Range je uređaj koji ostvaruje vezu između digitalnog tahografa i TIS-Web® servisa. Prilikom instalacije, kompanijska kartica se koristi za autorizaciju tahografa i kartice vozača, a ovi podaci se privremeno skladište u uređaj. DLD® Wide Range prenosi kriptovane podatke na računar u centrali voznog parka koristeći GPRS mobilnu mrežu. Korisnici TIS-Web® sistema za upravljanje voznim parkom ove podatke dobijaju direktno u svoj TIS-Web® nalog za arhiviranje i obradu podataka putem sigurne internet konekcije (https).

001

Kako se vrši ugradnja uređaja DLD® Wide Range?

Postupak ugradnje ovog uređaja traje oko 80 minuta po vozilu, a svi troškovi su uključeni u cenu, uključujući tu ugradnju, aktiviranje i održavanje uređaja. Ugradnja se vrši u ovlašćenim radionicama za tahografe ili u prostorijama prevoznika, sve prema dogovoru i raspoloživosti vozila. Ako DLD® uređaj nije kompatibilan sa postojećim modelom tahografa u vozilu, postoji opcija najma kompatibilnog digitalnog tahografa na mesečnom nivou.

002

Pozovite nas odmah i bolje se raspitajte o uređaju DLD® Wide Range II:

Popunite polja ako želite da napismeno dobijete više informacija o uređaju DLD® Wide Range II: