OSTALE VESTI
 
01. 12. 2019

Tahograf BG i multikongres Serbian Visions

U organizaciji Nemačko-srpske privredne komore i u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, 22. i 23. novembra u hotelu Radisson Collection Hotel Old Mill Belgrade, održao se peti multikongres Serbian Visions.

U pitanju je višetematska vikend manifestacija koja predstavlja platformu za civilni sektor i privredu, sa krajnjim ciljem stvaranja boljeg privrednog i društvenog ambijenta u Srbiji. Na preko 60 različitih dvočasovnih događaja, posetioci su imali priliku da se informišu, edukuju i umreže.

Serbian Visions je jedini kongres tog tipa u Srbiji i predstavlja idealno mesto za predstavljanje kompanija, ideja, inovacija, proizvoda i usluga pred širokom i različitom publikom.

60 raspoloživih termina od po 2 sata u konferencijskim salama bilo je podeljeno suorganizatorima (organizacijama civilnog društva, stručnim asocijacijama, udruženjima, fondacijama, kompanijama), gde je svaki od njih organizovao sopstveni događaj po izboru: prezentaciju, seminar, radionicu, projekciju filma, okrugli sto, mini konferenciju i sl.

Kao član Nemačko-srpske privredne komore i društveno-odgovorna kompanija, Tahograf BG se zalaže za inovacije, donosi savremena tehnološka rešenja na domaće tržište i vrši edukacije, sa ciljem unapređenja čitavog sektora domaćeg transporta, koji dalje automatski utiče na stanje celokupne srpske privrede.

S obzirom da se svrha i ideja ovog događaja u potpunosti podudaraju sa vizijom i vrednostima naše kompanije, Tahograf BG je i ovu, treću godinu zaredom, bio generalni sponzor jedinog multikongresa u Srbiji – Serbian Visions.